Sala Harlau

Sala Harlau - te asteptam sa ne cunoastem si sa ne antrenam impreuna in cea mai moderna sala.

Sala Harlau - de ce este bine sa mergi la sala?

Sunt mai multe motive comune pentru care multi oameni evita sala, dar sunt si mai multe argumente pentru care ar trebui sa depasesti temerile si sa te gandesti in primul rand la sanatatea ta si la propriul aspect fizic pe care le vei avea in urma antrenamentului profesionist.

Beneficiezi de spatiu deschis

Daca iti place sa ai intimitate atunci cand te antrenezi, sala de fitness poate sa fie un loc intimidant. Sunt multe astfel de spatii amenajate special care au foarte multe aparate apropiate care te vor pune in situatia in care spatiul tau personal este invadat de alte persoane care se afla in aceeasi situatie. Este ok, poti vedea lucrul acesta ca pe un avantaj: avand atat de mult personal care lucreaza in jurul tau nu ai cum sa gresesti sau sa iti furi singur caciula si nici nu vei lenevi macar pentru ca stii ca te priveste cineva. Acesta este un aspect care te va duce cu pasi rapizi catre indeplinirea propriului obiectiv.

Ai acces la aparate complicate

Tot echipamentul care se gaseste intr-o sala de fitness poate sa para atat de complicat si de performant incat nu iti vei da seama de unde si cu ce ar trebui sa incepi. Dar poti sta linistit, sunt suficient de multe persoane a caror profesie este sa te indrume in utilizarea lor. In final acesta este si motivul pentru care mergi la sala, pentru aparatele pe care nu poti sa le folosesti acasa.

Exercitiile nu sunt foarte grele

Sunt persoane care nu isi fac abonament la sala pentru ca se tem ca nu vor face fata exercitiilor. Nu trebuie sa iti faci griji, daca vrei poti sa refuzi ajutorul profesionistilor insa avantajele indrumarii de la un antrenor personal sunt foarte multe si inca ceva, un antrenor nu te va forta sa faci ceea ce nu vrei ci te va ajuta sa ajungi in timp sa te bucuri de performante cu ajutorul unui antrenament realizat tinand cont de rezistenta pe care o ai si de nevoile pe care le ai.

Nu te astepta ca la sala sa vezi doar oameni perfecti

Daca nu ai incredere in tine si crezi ca fizicul tau nu este suficient de placut, tocmai de aceea ar trebui sa mergi la sala insa iti este groaza de modul in care vei arata comparativ cu persoanele care se antreneaza deja, cele care au corpul perfect si care vin la sala doar pentru intretinere. Acestia sunt un grup foarte mic si cand vei ajunge acolo vei vedea ca si tu esti printre oamenii frumosi care se antreneaza pentru a deveni si mai frumosi.