.

Toti oamenii constientizeaza importanta miscarii pentur sanatatea fizica si psihica insa multi din noi amanam momentul in care vom incepe un tratament. Stim, este posibil sa nu ai un parc aproape sau nu iti place sa alergi singur, dar ambele probleme se pot rezolva atunci cand mergi la sala. Si in ceea ce priveste solutia aceasta ai mai multe retineri de obicei.

Exercitiul aerobic se mai numeste si cardio sau gimnastica cu oxigen si reprezinta o forma de miscare ale carei efecte consta in cresterea imediata a oxigenarii organismului si stimularea sistemului cardiovascular. De aceea aerobicul are loc fie in sali bine ventilate fie in aer liber.

Sunt persoane care nu consitentizeaza importanta miscarii si pentur sanatatea fizica dar si pentru cea mentala. Sondajele arata ca peste jumatate din romani considera ca au o greutate normala in timp ce doar 4 din zece spun ca ar trebui sa slabeasca. Totusi sunt multe persoane care amana momentul inceperii antrenamentului. In articolul acesta va prezentam mai multe beneficii si avantaje ale mersului la sala care va vor ajuta sa aveti un fizic bun si o sanatate psihica de invidiat.

Sunt mai multe motive care va vor determina sa mergeti mai des la sala. In primul rand nu veti ceda foarte usor ispitelor culinare. Unul dintre cele mai mari beneficii ale mersului la sala este faptul ca nu veti mai fi tentati atat de tare de junk food. Acest lucru nu inseamna ca ispita dispare subit dar pofta nu mai este la fel de irezistbila si va veti gandi de mai multe ori inainte de a ceda.

Mersul la sala reprezinta o problema pentru multe persoane si mai ales pentru propria persoana. Toti avem tendinta de a ne scuza ca nu avem timp si consideram ca ii pacalim pe cei din jur insa de fapt nu este deloc asa. Unica persoana care are de suferit sunteti chiar voi. De cate ori nu v0ati facut abonemante spunand ca va tineti de sala de data asta? Mersul la sala nu este de fapt o char atat de mare problema. Toti avem tendinta de a intra intr-o rutina zilnica: venim de la serviciu, mancam mult pentru ca ziua nu am avut timp si stam in pat.